doggylife

Alla inlägg den 16 mars 2012

Av Joanna Rodriguez - 16 mars 2012 21:17

Passende titel för vad jag känner för några just nu.


Ja idag kom den dagen jag aldrig trodde skulle komma. Fick ett mail från Rambos dagis där dom tycker att min två mail är opassande och nu har vi en månad på oss att hitta ett nytt dagis till Rambo. Jag har bara påpekat att jag inte tycker att det är okej att min hund går omkring i minst två timmar med en tova i röven full med diaree och bajskluttar och att om jag skriver NEJ, min hund får inte lämnas ensam i lokalen så vill jag inte hitta personalen utanför lokalen och har noll koll på alla hundar som är kvar där inne. Så där gjorde dom ett avtalsbrott och brytit mot lagen för man får inte under några omständigheter vara ensamma i lokalen. Detta dagis heter Skogsdungens hunddagis i Gubbängen. Anledningen till att jag skriver deras namn är för att jag inte vill att någon ska hamna i en fälla och så står man där sen med en skadad hund och anledningen till att den är skadad är för att dom har bristande tillsyn. 

"Vi tar hand om era hundar som om det var våra". Många hunddagis säger detta. Många gör som dom säger, men om dom på Rambos dagis menar detta så betyder det att om dom får en ny egen hund som råkar vara dålig i magen och det fastnar bajs i rumpan så tar dom inte bort det för dom känner inte hunden tillräckligt väl och dom vill vinna deras förtroende. Det bajset får sitta där och antagligen samla på sig tills dom "lärt känna varandra".

Jag hade ju planer på att flytta Rambo till ett annat men nu är vi tvugna. Som ni verker är jag väldigt arg och det är klart jag är!

Jaja, sökt till två dagis idag. Ett i Årsta och ett vid SKanstull. Dom verkar jättebra, helst den i Skanstull.


Nu ska jag försöka lugna ner mig. Så bye bye!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Tjo, nu startar jag en ny blogg där jag också får vara med och inte bara min hund ^^
Rambo är en Yorkshierterrier som jag och mamma skaffade för 2 år sedan. Nu är han 4 år och lärt mig en grej med honom...
HAN ÄR SMART!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards