doggylife

Alla inlägg den 1 mars 2012

Av Joanna Rodriguez - 1 mars 2012 01:12

OJJJJJJ, vad jag har varit borta länge. Senaste inlägget var dessutom innan man åkte till Hölö, man skulle ju kunnat tro att jag dött där ute (ja, det är mitt ute i ingenstans). Men det har varit väldigt mycket som har hänt nu med skolan och annat som har gjort att jag har glömt att blogga. Sen mitt doggylife har varit väldigt off på senaste tiden eftersom vädret inte är Rambos bästa vän just nu, det har inte blivit så mycket träning alls (därav titeln på detta inlägg). 


Men jag kan berätta att under denna "vinter tid" så har jag intresserat mig mycket på smink, speciellt ögonskugga. Sminkar mig som mest när jag drar ut och festar men vissa av mina "kreationer" har varit det bästa jag har gjort är stolt över dom.
   

Första är en vanlig skuggning med färger från IsaDora och den andra är bara två färger, silver från Maybellin och svart från IsaDora.


Nu börjar ju studenten närma sig och jag och min kompis Tiffany har tagit på oss rollen att vara kontakt personer för flaket som vi ska dela med en annan klass. Den andra klassen ska fixa flaket men vi ser till att vår klass ska få den information den behöver.


Nästa vecka ska jag börja praktisera på hunddagiset Pyttelitens hunddagis. Var inte ett dugg taggad innan men nu när jag ringde min kontaktperson såvar hon så trevlig att hon gjorde mig taggad. AWSOME!!!!!

Det är ett hunddagis för bara små hundar. Rambo borde gå där men det ligger liksom på en annan tunnelbane linje så lite svårt. sucks...

Appropå hunddagis så har Rambos hunddagis fått nya ägare. DOm har hand om ett annat hunddagis i Kungenskurva. Men dom är så många där så dom tar sig ann ett till litet hunddagis också. Det blir nog bra... hoppas jag...

Jaja, han får i värsta fall stå ut tills jag tar studenten om vi inte gillar dom.

 

Denna bild tog jag en dag då Rambo tyckte att snön var okej ändå. Sprang runt, runt och runt i 180. Knäpp vovve.


Jaja nu ska man ta och lägga sig... kanske... det är liksom sportlov.

Ska försöka vara bättre på uppdatering nu i alla fall.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Tjo, nu startar jag en ny blogg där jag också får vara med och inte bara min hund ^^
Rambo är en Yorkshierterrier som jag och mamma skaffade för 2 år sedan. Nu är han 4 år och lärt mig en grej med honom...
HAN ÄR SMART!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards